Кандис Акола за взаимоотношенията на Каролайн и Тайлър… и Мат

Надяваш ли се взаимоотношенията между Каролайн и Тайлър да продължат да се движат напред в положителна посока?
– Ако това означава, че и двамата ще останат живи, тогава да! Ако това означава, че и двамата ще запазим работните си места, тогава да, надявам се! Да, разбира се, искам да кажа, че на този етап това може да е двупосочно.  Това, което ми харесва във взаимоотношенията между Каролайн и Тайлър е, че в тях нямаше сексуално агресивен старт. Връзките на Каролайн, до известна степен, започват с това, че тя ги иска. Дори и при Стефан, в началото на сериала, тя го искаше, и това се случи и с Мат. С Тайлър е внезапно и е основано на приятелство. Мисля, че това показва развитието на героинята ми и до известна степен показва какво се случва в живота: срещаш се с някого и оценяваш приятелството си с него и отношенията ви се разрастват от това. Но все още има Мат…

Смяташ ли, че любовният триъгълник ще продължи и през трети сезон?
– Може би, знам, че това има смисъл, след интервюта осъзнавам, че това се е превърнало, един вид, в геометричен проблем – кой с кого се среща и кой с кого е в триъгълник. Но искам да кажа, че все още е рано, все още всичко е възможно. Знам, че изминаха две години и два сезона, но все още е началото, всичко може да се случи.

Разговаряхме с Майкъл Тревино и той сподели, че се надява Каролайн и Тайлър да имат стабилизираща ефективност върху останала част от вампири и върколаци и да докажат, че могат да съществуват заедно и да имат зряла връзка. Той може би се надява за малко романтика.
– Това е много зрял отговор, Майкъл Тревино! Но кой би искал да гледа телевизия, където всичко е както трябва? Е, разбира се, в шоуто, по отношение на героите, искам всичко да се получи добре. Но като зрител, искам нещата да се объркват.

Мислиш ли, че Каролайн е вече достатъчно зряла, за да помогне на Мат да си намери добра приятелка (човек)?
– Мисля, че Каролайн е узряла, но хайде, да не говорим за лудост. Съмнявам се, че тя ще го направи в скоро време. Не, определено не виждам това да се случва. 

С кого смяташ, че Каролайн има повече химия, с Тайлър или с Мат?
–  Мисля, че тя има различна химия и с двамата. Много невинна любов и рози с Мат, но и много комфортна химия с Тайлър. Така че, тя има два необходими елемента за здрава връзка с двамата. Просто трябва да ги смеси заедно. 

Превод: Cvety

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в блога, ни посочвайте като източник!
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s