Кевин Уилямсън за трети сезон

Какво мислиш за края на сезона?
-Кевин Уилямсън: Бях развълнуван че доведохме сюжета до самия край, така че не всичко да остане незавършено, докато в същото време въведохме и нови неща за следващия сезон. Трябва да започнем сезона от където оставихме този.

Харесва ли ти че феновете все още си блъскат главите и се чудят за Вики и Ана?
– (смее се ) О, да. Много се вълнувам за историята. Сега се надявам че феновете го виждат като една голяма въпросителна, така трябва и да е.

Откъде дойде идеята?
– Кейла Еуел. Обичах я. Когато решихме да убием Вики не беше лесно, но понякога мисля и че беше важно защото трябваше живота и да е различен. И проработи . Но тя ми липсваше . Мислих си „тя може да се върне“ . Но после си помислих „мъртвите трябва да си останат мъртви иначе ще заприличаме на Герои“. Но сега ни трябваха последствия . Тогава започнахме да обмисляме идеята че в живота на Джеръми всички умират и си помислих „ето тук имаме история“. Чаках подходящия момент. Имахме вампири , върколаци и сега е време за малко вещерски магии . Мисля че публиката ще приеме това в нашия свят. Така че сега ще обладаем Джеръми.

„Обладаем“ предполага духове – така ли замислихте Ана и Вики?
– Не. Но ако мислите за духове това е подходящо място за начало.

Това отваря ли вратите за други хора – например Джена?
–  Предполагам, но не планираме нищо такова. Всичко се ръководи от един набор правила.

Мога ли да попитам как го запазихте в тайна ?
– Много дълго време само аз и Джули знаехме. Дори когато написахме сценария за финала не казахме нищо. Най-накрая ангажирахме и Мелис и Кейла които бяха много развълнувани. Но им казахме че ако някой ги види в Атланта ще трябва да си измислят причини.

Които бяха?
– За Кейла беше „Дойдох да видя най-добрата си приятелка Нина „, а за Мелис – че Ана се връща в ретроспекция. Но не се стигна до там, което беше добре защото така щеше да е по-малко ефектно.


Джули Плек нарича следващата година ‘Сезонът на Древните’ – къде ще ни отведе това?
– Време е за нов елемент. Говоря за отделни серии. (Смее се) Илайджа обясни как се е появил Клаус в няколко предишни епизода. Така че, ние ще изграждаме от тази митология, но както видяхте от ковчезите, там има много Древни. И ние имаме много планирани обрати с тях за първия епизод, което ще обясни защо Клаус се интересува толкова много от Стефан. Има и още един елемент от Клаус, който все още не знаете.

Достатъчно е да се каже, че тези ковчези няма да останат затворени за дълго.
– Това е едно от най-големите неща, които ще се случат следващата година – това семейство от Древни. Ще разберете кои са те, за какво са и как Салваторе са свързани с тях – Клаус взема Стефан с причина. Историята е голяма. Има цел трети сезон, през който ще можем да стигнем до тези очарователни герои. Те ще се появят и се надяваме, че ще са също толкова чудесни, както се оказаха Клаус и Илайджа.

Също така, предполагам, че ще въведете и женския елемент, за когото знам, че обичаш толкова много?
– Нали? Майката на Древните! Нямам търпение сестрата и майката да изпълзят от ковчезите си. Е, както и да е… ние не сме го измислили все още. Но това, което направиха Древните за нас, е да ни вдъхновят за една цяла нова глава в историята. 

Финалът също така ни остави на интригуващо място за отношенията Стефан-Елена-Деймън. Какво ще се случи в трети сезон?
– Сега се намираме на едно интересно място със Стефан и Клаус – и Деймън е на място, на което никога не е искал да бъде. Дори и да не му харесваше да играе герой през тази година, какво ще се случи, когато е принуден да постъпи правилно и да спаси брат си? (Смее се) Това ще бъде интересно пътуване. Ще бъде точно това, което сме определили, но разбира се, ще има и неочаквани обрати. Това е целта. Развълнуван съм да видя динамичната промяна за тези тримата. За Елена, след два сезона, в които я обичахме като силна женска фигура, мисля, че публиката ще се надява да я възприеме, виждайки я съгласна с това, което каза Катрин, че няма проблем да обича и двамата, Стефан и Деймън.

Поглеждайки назад, кои смятате, че са най-задоволителните творчески елементи на втори сезон?
– Катрин. Това е връхна точка за мен. Гледайки тази героиня, която наистина никога не сме планирали да виждаме толкова често, стана толкова силна и изящна благодарение на Нина, изведнъж направи пренасочване на целия сезон. Също така, гледайки всички поддържащи герои, за които знаех, че са способни на много повече в първия сезон, стигането им до сензация тази година беше невероятно. Особено Каролайн. Превръщането й във вампир… Знаех, че Кандис носи това в себе си.

Тази сцена с изтезанията все още ме грабва.
– (Смее се) Рядкост е да откриеш актьор, който може да те разсмее и разплаче на една и съща реплика от диалога. Кандис може да го направи и когато някой може да го направи, той е злато за мен, защото това е нещото, за което искам да пиша. Хора, които ме карат да се зарадвам, когато видя как изпълняват думите.

Съжаления?
–  Имам чувството, че имаше много вещерство. Поставихме главната вещица в средата на цялото това проклятие и в резултат на това, почувствах, че някои от епизодите станаха твърде много за магьосничество и не достатъчно за вампири.

Значи… по-малко вещици в трети сезон?
– О, не. Не ме разбирайте погрешно, аз обичам вещици – има друго цяло шоу, в което участвам и което е за вещици. Радвам се, че разказахме историята на Бони – тя е още един човек, с когото толкова се гордея през този сезон.

Това беше следващия ми въпрос , чувствая ли че втори сезон беше вещерски ориентиран защото си мислил за „Secret Circle“?
– Не. Мисля че с вещици винаги е опасно като „ако едно малко заклинание може да направи това – друго по-голямо мове да направи нещо по-страшно „. Трябва да сложиш лимит на силите им . Не искам заклинанието да е нещо просто. Шоуто винаги се стреми да е истински и трудно и умно. За разлика от удобно.

За какво свързано с „Secret Circle“ се вълнуваш?
–  Британи и Томас Декър са страхотни! Шокиран бях защото той не искаше да прави ТВ шоу . Той е чудат човек – но Томас е много добър . Двамата с Британи имат химия помежду си . Забавно е .

Чувстваш ли се оптимистично?
– Да . Четох че „The Ringer“ бил взет от The CW… което е забавно защото с Джули мислихме са вземем Сара Мишел Гелар да изиграе Роуз.

Наистина ?
–  О , Да. Първоначално да – тези които ме накараха да кажа че исках Тейлър Суифт да изиграе Лекси. Тя беше много благодарна но отказа. Тя беше единственият ни вариант (смее се ).

Source

Превод: Cvety and Krisi

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в блога, ни посочвайте като източник!
Advertisements

3 thoughts on “Кевин Уилямсън за трети сезон

  1. Благодаря на Цвети и Криси за превода на това интересно интервю.Какво можем да добавим освен,че сериала ще се запази страхотен.Тейлър Суифт е много сладка,щях да се радвам тя да беше Лекси,макар че Ариел си изигра ролята перфектно.Добре,че не видяхме Сара Мишел Гелар в някоя серия,още по малко като Роуз.Сара и Иън не си отиват според мен.Лорън си е точно на мястото да играе Роуз,дори заради английският си акцент,все пак нали Роуз е англичанка и Сара няма този акцент.Браво страхотни бяха.С нетърпение чакам третия сезон.

  2. Пък и все пак няма да отива на една убийца на вампири да е вампир…:D Страхотно интервю…благодарности на преводачите… 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s