Кейла Юл за завръщането си в Дневниците на вампира

Беше толкова хубаво да те видим отново в Дневниците на вампира. Как се чувстваш след голямото си завръщане?
– Това беше една прекрасна изненада, да имам възможността да се върна в един епизод. Обичам Атланта, така че, беше забавно да се върна в града. В четвъртък вечерта, в момента, в който Малесе (Анна) и аз се появихме на екрана, всички от екипа крещяха и пляскаха – това бе един забавен момент, който всички от вътрешната страна шоуто можехме да споделим заедно.

Джули Плек спомена, че завръщането на Вики и Анна се е въртяло в умовете на сценаристите през целия сезон. Кога го разбра ти и колко информация ти бе дадена, преди да се отправиш обратно към Мистик Фолс?
– Забавната история е, че получих обаждане, относно това,  в деня на шегата, така че, когато моите агенти и мениджъри ми се обадиха, просто чаках да ми кажат, че се шегуват. Мислех си, че това е най-жестоката шега, която някой някога ми е правил. Но накрая се оказа истина и беше най-хубавото нещо, което се случва.

Каква бе реакцията ти, докато четеше сценария за финалния епизод?
– Беше лудо да получа този сценарий и да го прочета. Бях толкова шокирана, като всички зрители.

Как подходи да изиграеш Вики през това време? Беше толкова загадъчна сцена и се знаеше много малко за това, което се случва?
– Определено ми отне една секунда да разбера това, което исках да направя. Имах един куп различни варианти в главата си и това, което реших в крайна сметка, исках да запазя за себе си, за да мога просто да изчакам и да видя дали е правилно или не. (Смее се) Едно от нещата, които правят работата ни като актриси, е че сме в състояние да проучим и да направим от нищо нещо – което всъщност е това, което трябваше да направя. Беше предизвикателство, но в същото време и много забавно.

Знам, че актьорският ви състав е много тясно свързан и ти все още си важна част от тях, така че, каква бе реакцията на останалите, когато ти се върна в града?
– Те наистина ме карат да се чувствам специална, защото всеки път, когато идвам в града, всички се събираме заедно. Била съм много пъти с тях, не по работа, просто посещение, така че, ние сме повече от приятели, които работят заедно –  ние сме семейство.

Надяваш ли се, че това ще доведе до повече изяви през следващия сезон?
– Разбира се. Ако поискат да играя отново, ще се съглася на секундата. Обичам героинята Вики толкова много и ще се надявам да ме искат обратно. Но това е нещото, което прави шоуто толкова страхотно, ние никога не знаем какво ще се случи. 

В същото време какво следва за теб? Някакви проекти през лятото?
– Да! Има един филм на Hallmark, нарича се ‘Keeping Up with The Randalls’, излиза на 19-ти юли. Играя моден дизайнер в Ел Ей.

Source 

Превод: Cvety

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в блога, ни посочвайте като източник!
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s