Топ 5 ОМГ момента от финала на 2-ри сезон

5. Клаус не пази брат си

„Брат ми ми даде дума , че ще ме събере със собственото ми семейство“ самодоволно казва Илайджа на Стефан . Неговият брат Клаус казва „Така и ще направя“.
С тези думи вампира забива кинжала с бялата пепел в гръдта на брат си .  Илайджа вика от болка . Докато Стефан и Катрин гледат , Клаус гледа брат си в очите . приближава го към себе си и му прошепва „Шшшшшт“.
той слага ръка на лицето му като го успокоява като плачещо дете „Шшшт“ Клаус се отдръпва и оставя брат си да падне на пода. Тогава се обръща към Стефан и го удря в стената . „Какво ще правя с теб?“

4. Пропусната мишена

„Хей , аз съм . В Грила съм с Деймън “ казва Джеръми . Деймън стои изправен гледайки Лиз в очите , тогава вампира се отдръпва ,когато тя стреля . Без предупреждение , просто стреля . Тогава малкият брат на Елена пада на земята с куршум в гърдите си . Кървящ . Треперещ . Шокиран . Плаши също и нас зрителите .

3. Джеръми вижда двойно

Когато Емили и другите мъртви вещици казват на Бони че ще има „последствия“ за това, че връща Джеръми към живот , не се шегуваха . Бяха стъпките
в коридора които събудиха Джеръми . Той слезе да види какво става . Призракът на бившето му гадже Вики го вика „Джер“ . Джеръми се обръща . Няма никой зад него . Когато гледа отново напред вижда Ана стояща на две стъпки от него .
Няколко часа след като се връща от отвъдното , братът на Елена се озовава в голям проблем – двете му бивши .

2. Стефан иска да изпие кръвта ти

Нищо не е толкова болезнено като да гледаш добър човек да става лош . Особено когато става толкова бързо . След като Клаус го предизвика да пие човешка кръв цяла вечер . Стефан дори не се замисли , когато Първородния му предложи момиче .
„Можех да и въздействам , но истинският изкормваш се наслаждава на лова.“ казва Клаус . Тогава той я ухапва само за да потече кръв . Момичето бяга пищейки . На Стефан не му мигва окото . Той просто не може да устои . Без думи и пауза той пресушава тялото и . Добрият Салваторе се превърна отново в „истински изкормвач“ .

1. Моментът, в който Деймън умира

Рискувайки да се изложи на опастност тя стои до него „до последния момент“. Елена даде повече от надежда на умиращия вампир Деймън .След като се
качи в леглото с него , Елена го прегърна и държеше ръката му в тъмното в най-уязвимия момент когато Деймън казва „Заслужавам да умра“. Вярвайки
че това е краят Деймън се извини за всичко което е сторил . Тогава прави и последната си изповед „Обиям те . трябва да го знаеш“ казва. „Знам“ отговаря Елена.
Но не е края . „Трябваше да ме срещнеш през 1864-та . Щеше да ме харесаш “ казва той . „Харесвам те сега . Такъв какъвто си .“ отговаря му тя . С това тя целува нежно Деймън .
Да , продуцентите се опитаха да ни убият с това . Наистина.


Source

Превод : Krisi

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в блога, ни посочвайте като източник!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s