Спойлери за финалния епизод на Дневниците на вампира : Нищо няма да е както изглежда

Не знаем думи с които да опишем епизода „Слънцето също изгрява“ (макар че думите ОМГ ни идват на ум) Честно казано , не искаме следващата седмица сезона да свърва.
Какво повече може да искаме – и хм , какво още може да се обърка ?

Въпреки че това е Мистик Фолс нещата се променят доста бързо . И никога нищо не е спокойно за повече от няколко сцени – дори и след епизод като този.
Но нина Добрев (Елена) нарича финалния епизод „отдаване на почит към героите“ и „доста забързан за героите“ . Ще видим героите как се опитват да работят
чрез това което се е случило и как да се справят с него . Но не мислете че това означава че всичко е слънце и дъга .

Не ме разбирайте погрешно : Разбира се че ще бъде напрегнато “ казва Нина за Entertainment Weekly. „Шоуто няма да остане незавършено. Ще го завършим по начин по който хората се нуждаят и трябва да се върнат , за да разберат какво ще се случи през 3-ти сезон , но по различен начин“

Говорейки за различия , Нина казва че ще видим някой “ доста готини визуални трикове“ .“ Ретроспекции и халюцинации . Няма да разберета кое какво е докато не е предназначено да узнаете … Ето защо е много объркващ , много интересен епизод който те кара да се замислиш “ казва Нина .

Други финални новини – феновете на Джеръми ще са радостни : Ще видим доста по-млад Гилбърт в последната минута . „Той участва в действията по някакъв начин.
Това е всичко което мога да разкрия
 “ казва Стивън Р. МакКуийн . Добавя също : Да работя с Кат(Греъм) беше невероятно . Тя е невероятна актриса и още по-невероятен човек . Щастлив съм най-накрая да имам такава проятелка . Джеръми има това което е целял „целувка от смъртта “ . Всички негови лщбовни интереси изглежда че
умират , но Бони е силна и има шанса да преживее всички тези свръхестествени злодеи из града .“

Превод : Krisi

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в блога, ни посочвайте като източник!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s