Спасителни ‘вратички’ за Деймън

След 21-ви епизод на Дневниците „The Sun Also Rises“ ние знаем, за съжаление, че Деймън не е по-близо до откриването на лек за своето ухапване от върколак. Ние обичаме малкия кръвопиец и искаме да живее дълго, да го виждаме в много повече сезони, така че, изградихме списък с възможните спасителни ‘вратички’ за него.


  • Ухапването от върколак може би всъщност не означава смърт за вампирите. В крайна сметка Роуз не умря от ухапването, а Деймън сложи край на страданието й! Надяваме се, че това ухапване прави вампирите болни за няколко дни и че Деймън ще се излекува бързо (след няколко секси халюцинации с Катрин и Елена, разбира се).
  • Тайлър не бе преминал трансформацията си напълно, когато ухапа Деймън. Беше в ранен етап  на неговата трансформация. Може би това означава, че ухапването не е фатално, тъй като той не беше напълно върколак (просто човек в процес на трансформация).
  • Антитела. Деймън може да пие от кръвта на Клаус, тъй като е хибрид, Клаус ще разполага с необходимите антитела  в кръвта си, за да го спаси. Може би не е случайност, че Клаус е още жив, благодарение на Илайджа, който предаде всички. Може би Илайджа ще се почувства изключително виновен и ще изпрати на Салваторе от кръвта на Клаус. След това Бони ще може да направи мощен еликсир, използвайки кръвта, и от него Деймън ще се възстанови напълно.
Какво мислите за тези възможности? Споделете в коментарите вашите предположения.
Превод: Cvety
*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в блога, ни посочвайте като източник!
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s