Нина Добрев ни разкрива подробности за епизода тази вечер (и малко за финала на сезона)

Жертвенния ритуал най-накрая е пред нас и никой не се преструва че в епизода довечера няма да се броят тела . Беше емоционален час за заснемане .“ Голямото жертвопринушение е много трагично . Много хора умират и това са хора които обичаме и ни е грижа за тях , така че когато си на снимачната площадка и заснемаш и гледаш тези хора , гледаш в очите им и знаеш че умират , все едно губиш истинското си семейство .“ казва Нина за EW . Както винаги

героите трябва да намерят светлината в края на тунела . “ Шоуто е доста мрачно и опасно и плашещо и има толкова много кръв и смърт . По време на епизода с жертвопринушението снимахме през нощта , час или час и половина отвън (Атланта) така че трябваше да караме два пъти по час и половина  след работа  16 на ден цяла седмца . Работихме също и в събота вечер . Шегувахме се като казвахме “ Ако се наложи да работим в събота вечер , ще можем да пием
на работа . Очевидно не беше така “ казва тя “ но в неделя сутринта , когато приключихме към 9 часа отидохме на закуска , което фактически ни беше като вечеря. Опитахме да се веселим но в Джорджия има закон който гласи че не можеш да пиеш преди 12.30 в неделя “ казва тя .
  • Джон ще бъде като МВР, защото, Елена го избягва въпреки примирието им, и честно казано, тя има толкова много в ума си, тя дори не си е помисляла да го държи в течение. „Видяхме толкова много от него в този епизод и ще го видите толкова безкористен, колкото не сте го виждали никога преди.“ – казва тя. (R.I.P. Джон?)
  • Леля Джена, която е в процес на преход и ще стане вампир, ако пие човешка кръв, ще премине през ада. Също и Елена. „Джена ще трябва да направи избор и Елена ще трябва да стои там и да я гледа как преминава през това ужасно нещо. Когато помислиш за това, Джена разбра, че вампирите съществуват и след това става една от тях за ден. И сега тя се бори със всички тези емоции, защото, когато си вампир, всичките ти сетива са повишени – чувствата за любов, и съжаление, и тъга, и болка.“ – казва Добрев. „Единственото нещо, за което Елена се бореше през целия сезон, бе да защити приятелите и семейството си, а сега, тя е в такова положение, при което е много уязвима и безпомощна, и трябва да стои там като зрител и да гледа как хората около нея умират, знаейки, че тя е следващата.“
  • До края на епизода ние ще разберем има ли един или друг начин Елена, която Деймън накара да пие от кръвта му в последния епизод, да се превърне във вампир.
  • Очаквайте пленената Катрин да заеме роля в жертвоприношението… „По някакъв начин тя изненадва всички.“ – каза Добрев. Двусмислено, да, но ние сме много сигурни, че тя има в предвид „изненада“ в добрия смисъл на думата.
  • Деймън ще скрие ухапването от върколак от Елена и Стефан. Това определя финалния епизод следващата седмица, по време на който се появява деменцията на Деймън, докато има прожекция на „Отнесени от вихъра“ на площада в Мистик Фолс. „Това е много, много интересен развой на събитията. Защото Деймън насила накара Елена да пие от кръвта му и тя беше толкова съкрушена от това, и толкова ядосана и разстроена, това епочти, като че нещо най-накрая прояснява съзнанието му и той разбира, че е извършил нещо нередно. Това е последният му акт от добра воля – той не иска да бъде натоварен с това. Той един вид вече се е отписал  и не иска да направи така че, всички да страдат около него. Той просто иска да си отиде елегантно и да откупи греховете си преди да умре. Това е един наистина красив епизод.“ (Бележка за феновете на Деймън: Всичко което тя всъщност каза е, че Деймън мисли, че умира, но да си спомним, че Роуз не умря от ухапването, а от това, че Деймън прояви милост към нея и я прободе. Да не забравяме и, че мита за Слънцето и Луната е разбит.)
Допълнителни въпроси:
  •  Последен епизод , Деймън обеждава Катрин да му каже къде Клаус (Джоузеф Морган ) държи Каролайн и Тайлър , защото ако Ктрин обича Стефан тя няма да иска ритуалът да се отклони от планираното и да се бори с Елена за привързаността си към Стефан . Дали Катрин наистина обича Стефан или това е една от нейните лъжи ? “ Има толкова много начини да продължи и никой да не знае какво да очаква (изпълнителния продуцент Кевин Уилямсън и Джули Плек ) , доста неясно е дори за мен .“ казва тя . “ Но начина по който го играя е класически , синдром на “ Искам това което не мога да имам “ . Деймън искаше толкова много Катрин от дълго време . Беше като малко кученце . Тя обичаше да си играе с него , но не и всеки път . Тя бяга от 500 години и той беше като безличен за нея , и факта че той е влюбен в друга но все още е този добър човек – Катрин имаше семейство и го обичаше и както всички тя иска  да бъде обичана и търси семейство . Мисля че тя вярва че обича Стефан , но мисля че решението и може да се промени по всяко време . Катрин обича себе си повече от всеки друг . Възможно е да има хора които тя намира за сродни или скъпи или интересни или игриви или флиртуващи и всеки един ще запълни дадена част от нея за момент , но въпреки всичко Катрин обича себе си . Може би един ден ще стигне до там че да няма никой до себе си и ще иска да си намери цел . Може би ще трябва да удари дъното и да загуби всичко за да осъзнае че трябва да има реализация в живота .
  •  Феновете говорят за химия между Елена и Илайджа (Даниел Гийлс). А така ли е? „Ние очевидно можем да кажем, че има нещо между Илайджа и Катрин, и сега има нещо, нещо като сграда между Елена и Илайджа. Дали това е едно и също нещо, което се случва с всеки човек, който срещне Елена, след като оцеля след Катрин? „Добрев пита. (Тя няма отговор.) „Това е смешно“, казва тя. „Даниел Гийлс е толкова сладък, и той е толкова невероятен и толкова смешен, и ние сме много, много добри приятели, така че ние имаме много забавни моменти на снимачната площадка. Този вид на химията и приятелството определено могат да бъдат уловени от камерата. Радвам се, че той го прави. „
  • Ако някога срещнем чевека на когото Катрин е била двойник как ще реагира Добрев като и кажат че трябва да играе 3 роли ? “ Нямам представа какво ще стане “ смее се . „Единственото нещо което ще поискам е 12-часови почивки ( между напускането на снимачната площадка през нощта и пристигането сутринта ) няколко пъти седмично . Това ще бъде единствената ми молба защото това не се случва постоянно .
Превод : Cvety, Krisi, aNnie, Nasko

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в блога, ни посочвайте като източник!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s