Нина Добрев – ‘Не’ на вегетарианството: Нуждаех се от бургер!

Гледайки Нина Добрев (Елена) в Дневниците на Вампира, ще си помислите, слабата и секси актриса е на строга диета и режим на тренировка. Това не е съвсем вярно: Ние знаем, че тя обича горещата йога, и докато сме сигурни, че всички тези “sun salutations” допринасят за поддържаната й физика, бяхме изненадани да научим, че диетата на Нина се състои от повече от зелен сок и салати.

Нина разясни наскоро нейният малък (прочетохме: провален) опит за престой във вегетарианството в Seventeen Fitness magazine. “В края на миналата година, се опитах да бъда вегетарианка в продължение на четири месеца, и след това започнах да усещам чувство на слабост, като се нуждаех от повече протеини, повече енергия.”– обясни българската актриса.

По същото това време Нина прочела в списание за ДНВ, в което писателят я нарекъл прекалено слаба и се шегувал с теглото й. За да поправи тази ситуация, Нина се отказа от зеленчуците като начин на живот. “Това ме накара да мисля: Нуждая се от бургер – бургер с говеждо, не соеви бургери.”, признава тя.

Но само защото Нина не е успяла да се справи, тя каза, че „толкова много уважава вегетарианците“ и тя „толкова много се радва“ че е опитала.

Превод: aNnie
* Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в блога, ни посочвайте като източник!
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s