Микаела МакМанъс за жертвоприношението тази вечер

Когато видяхме Джулс за последно (Микаела МакМанъс) в Дневниците на вампира, тя беше окована и готова да бъде пожертвана от Клаус (Джоузеф Морган) – и това не звучи като за нея,ситуацията ще бъде все по-добра след епизода тази вечер. „Нищо няма да е същото“, казва Микаела. Но означава ли това, че Джулс ще бъде една от жертвите за която Нина Добрев споменава в последното си интервю?

Микаела не каза, разбира се, но тя повтаря казаното от колегите си че „епизода тази вечер ще бъде невероятен „. Тя също иска феновете й да знаят, че е била възхитена от ролята си на Джулс.

„Обичам да играя този персонаж, който трябва да бъде изключително независим и силен, да се справя със всичкия смут и страх, които вървят заедно с това да си върколак“ ни каза тя. „Като актриса аз наистина не съм имала възможност да правя много екшън, а това е било невероятно. Изненадана съм колко много обичам тези сцени.“

И въпреки, че много зрители считат Джулс за враг, Микаела съвсем не го въприема по този начин.

„Не мисля, че Джулс е зла, но не мога да разбера защо хората мислят така,“ признава тя. „Аз просто чувствам много защита от нейна страна. Всичко направено от нея идва от това да защити Тайлър (Майкъл Тревино). Трябва да се поставите на нейното място. Тя е преминала през твърде много.

Ако в крайна сметка загубим Джулс тази вечер, това не означава, че няма да видим Микаела отново в близкото бъдеще. Тя ни каза, че току-що е завършила работата в REM, една „наистина страхотна“ драма на NBC.

„Това е един от най-добрите сценарии които съм чела, много уникален и специален“, ни каза тя. „Толкова е вълнуващо да бъда част от нещо с което си тотално свързан.“

Превод : aNnie
*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в блога, ни посочвайте като източник!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s