Майкъл Тревино за съдбата на Тайлър: „Тайлър е малко прекалено силен, за да бъде пренесен в жертва“

Слуховете са, че някой ще бъде жертван в епизода на Дневниците тази вечер, можем да ви обещаем, че този някой няма да е Тайлър Локууд.

Какво можеш да ни кажеш за епизода тази вечер?
–  Продължава от предишния епизод, така че, все още е нощ. Всички се опитват да се справят с ритуала, а Тайлър се трансформира обратно. Ние виждаме последиците за взаимоотношенията му с Мат и Каролайн, след като връща формата си на човек. Виждаме как си взаимодействат единс друг в рамките на „любовния триъгълник“. И това е важно, тъй като това е първият път, в който Мат вижда Тайлър в неговата трансформация, така че, това ще се изясни и ще видите перспективата на Мат за това и как се чувства той, относно това, че е видял промяната на Тайлър за първи път.

Ще видим ли много напрежение между Тайлър, Каролайн и Мат?
– Не бих казал напрежение – защото напрежение ми звучи като нещо лошо, нещо негативно. Но бих казал, че ще са на ръба, ще са много предпазливи.

Опиши епизода тази вечер само с три думи.
– О, човече. (Смее се.) С три думи? Тъжен. Промяна на играта. И честно, аз се чувстват така, сякаш това, което се случва в епизода е повече за бъдещето, отколкото за финала – и не го казвам , защото аз не съм на финала! След като феновете изгледат епизода, бих искал да видя какво е мнението на хората относно това, кой епизод е променил играта най-много – 21-ви или 22-ри? По мое мнение, мисля, че е 21-ви.

Дали това е промяна на играта по-специално за Тайлър?
– Да. Определено е промяна за взаимоотношенията между Каролайн и Тайлър.

Твоята колежда Нина Добрев не отдавна зави, че ще има „много сълзи“ след епизода тази вечер и ние знаем за този слух, че един върколак ще бъде принесен в жертва. Моля те, кажи ни, че това не е края за Тайлър Локууд?
– Тайлър е малко прекалено силен в момента за да ходи някъде. Тайлър е малко прекалено силен, за да бъде пренесен в жертва толкова лесно. Не се съмнявам, че Тайлър ще бъде в трети сезон.

Колко от Тайлър ще видим в епизода тази вечер?
– Не присъствам в епизода толкова много, но двете сцени са много важни за пътят, който за в бъдеще Тайлър ще предприеме в Мистик Фолс и как е свързано това с триото (Тайлър, Мат и Каролайн). Нещо голямо е! Отваря се нова врата. Отваря се нов прозорец от възможности.

Лично ти какво би искал да видиш от сценаристите за Тайлър през следващия сезон?
– Искам да го видя как се опива да разбере от къде идва това проклятие. Разбрахме от Мейсън в началото на сезона, че това е проклятие и се предава в семейството и как се задейства, и че той трябва да се окове в мазето, след като започне. Разбрахме, че не може да се контролира, след като пълнолунието настъпи. Сега искам да се върна назад – по начина, по който можем да имаме ретроспекция от 1864 година – и бих искал да видя ретроспекция с древните Локууд и как е възникнало това проклятие, както и начина, по който върколаците са се справяли с него тогава. Искам да видя историята на върколаците и на проклятието в семейство Локууд.

Превод: Cvety
* Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в блога, ни посочвайте като източник!
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s