Интервю с Майкъл Тревино: ‘Вероятно’ Тайлър ще остане в Мистик Фолс заради Каролайн

Когато видяхме за последно тинейджъра върколак Тайлър Уокууд, той беше доста разголен и сгушен в наскоро останалата сама Каролайн Форбс. Така че, това означава ли, че най-накрая ще прекрачат тази зона на приятелството? Интервюто е взето от Майкъл по време на фото изложбата на Тайлър Шийлдс „Животът не е приказка“.

Ние сме големи фенове на Тайлър и Каролайн като двойка. Има ли някакъв шанс за тях сега, след като Мат скъса с нея?
– Това, което бих искал да се случи за тях е, в забавния смисъл на израза, едно динамично дуо. Имам чувството, че всичко случващо се в Мистик Фолс, вампири, върколаци и Древни, създават прекалено много хаос. Може би Тайлър и Каролайн ще могат да покажат някакъв баланс, като „Вижте, ние можем да бъдем заедно!“ Очевидно и двамата имат чувства един към друг. Така че, кой знае? Би било хубаво да има и малко романтична връзка между Тайлър и Каролайн.

Тайлър ще изпълни ли обещанието си към Каролайн да остане?
– Бих искал, ако продуцентите го позволят! Бих искал да го виждам наоколо. Може би премисля, че не може да напусне отново. Той вече си тръгна веднъж. А и майка му е в болница , така че, може би той ще иска да се грижи за нея, сега, когато тя е в опасност. Тя може също да е наясно с вампирите и върколаците. Падането й по стълбите беше доста лошо, но бе основание за Тайлър да се върне в града. Но мисля, че Каролайн е основната причина, заради която той би останал. Джулс е мъртва. Има и други върколаци, очевидно, но няма други върколаци, които познава на този етап. Кой знае, ако направим епизод с ретроспекция, може би ще видим и други върколаци. Но в момента, той не познава такива. Той познава Каролайн. 

Тайлър и Мат ще бъдат ли пак приятели ? Липсва ли ти да снимаш тези приятелски сцени със Зак Рориг ?

– Липсват ми . Липсва ми да работя с него . И със Стивън Р. МакКуийн . Мисля че пак ще са приятели . Както той каза
в последния епизод , той е сам . Майка му я няма , загуби сестра си … Какво друго може да се обърка ? Той разбра че Тайлър
не е лош , но очевидно това в което се превръща при пълнолуние , не може да го контролира .

Разкажи ни за новия ти благотворителен проект свързан с вълци.

– Моя приятелка в Twitter, Коул , работи с благотворителността на Иън Сомърхолдър която е страхотна . Тя каза че иска да направи нещо подобно . И аз се съгласих . Така че си сътрудничехме и се съгласихме да финансираме вълчите глутници тук 
в Калифорния . Хората даряваха пари и искаха да осиновяват вълци нуждаещи се от храна и по-добри грижи , тъй като за тях няма финанси . Първата ни стъпка сега е да продадем всички продукти , на които пише „Отбор Тайлър“ .Ще има и нови на
които ще пише “ Спасете вълка “ и всичко ще отиде за вълците . Това ще стане по-голямо , особено сега когато съм в Калифорния. Ще остана тук за през лятото.

И какво друго ще правиш през лятото?
– Точно сега имам проект, за който все още нямаме точни дати. Може би ще заснемем нещо в средата или края на юни в Детройт, ако всичко върви добре.

Превод: Cvety and Krisi
*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в блога, ни посочвайте като източник!
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s