Зак Роуриг говори за любовта на Мат към Каролайн и още

Зак разговаря с TV Fanatic за любовта на Мат към Каролайн, неговият потенциален интерес към майка й (и майката на Тайлър!) и дали Мат ще оцелее.

Трябва да знаете: Зак има луди идеи за героя си…

Защо Мат се съгласява с шерифа. след като знае, че Каролайн няма да го нарани никога?
– Не съм сигурен, че той знае дали Каролайн ще го нарани някога. Инстинктът на Мат го кара да извърши правилното нещо, и в този случай, правилното нещо е много неясно нещо. Независимо дали ще е срещу вампирите и жената, която обича или ще бъде на „очевидно“ добрата страна. Има вътрешна борба. Съгласяването му е опитът да направи правилното нещо.

Дали Мат ще спре да мисли, че въпреки, че тази свръхестествена дейност продължава, той ще бъде защитен?
– Не мисля, че първата му реакция ще е да нападне вампирите. Той обича Каролайн и сега, когато открива, че и Елена е замесена, той ще им се довери.

Новият Мат е някак особен. По-забавно ли е да играеш някой такъв?
– Искам да играя тъмния Мат! Мисля че той ще бъде плашещ мъж с палто в сянката който е стражът града с оръжие в ръка . Това ще помогне на героя на Мат  да израстне в шоуто.

Ако с Каролай и Мат не се получи, кой ще е следващия любовен интерес на Мат?
– Не знам дали Мат ще любовен интерес, тъй като ще трябва да отдели малко време, за да се оправи. Ако има някой, може би това би било шериф Форбс. Той оценява нейната самоувереност. Или майката на Тайлър!

Въпрос от Туитър: В крайна сметка Мат ще се премести ли при Тайлър?
– Ами не разполагам с магическа топка, но се обзалагам, че ще каже „не“ (Смее се). Мисля, че връзката между Тайлър и Мат винаги ще съществува, но тя винаги ще бъде напрегната. Те никога няма да живеят заедно.

Повече от вампири или върколаци се страхува Мат ?
– Мисля че Мат не е съвсем наясно със страховете си или с мястото си . Той разбира какво са вампирите и върколаците . Трудно е да се страхуваш когато не разбираш в каква беда се забъркваш.


Ще оцелее ли Мат през този сезон?
– Мисля, че Мат ще преживее сезона, но не съм сигурен дали той ще може да остане наоколо. Той няма да бъде в състояние да се справи с целия му разпадащ се свят, той ще трябва да се прегрупира на други място. Подобно на някоя пещера в Гватемала.
Мисля, че това, което трябва да се случи с Мат е да замине някъде и напълно да проумее къде иска да стои в този свят на вампири, върколаци и вещици и през това време, може би Джеръми и Аларик могат да сформират някакъв вид съюз в града и да станат защитници. След което, те биха могли да потърсят Мат и да го открият някъде и да го върнат обратно в Мистик Фолс.

Как би описал финала: повече като ОМГ или като ОМФГ?
– Бих го описал като: торнадо среща ураган. Резултатът от това ще е нашият финал на сезона.

Превод: Cvety and Krisi
* Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в блога, ни посочвайте като източник!
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s