Джули Плек отговаря на въпроси след финала

[Забележка: Тази история съдържа голям спойлер от финала на Сезон 2 от четвъртък на „Дневниците на вампира“. Ако все още не сте гледали, затворете очите си … сега!]

Като далеч надхвърли „броя на починалите в сезона“ миналата седмица, финала в четвъртък от „Дневниците на вампира“ на The CW са успяли да направят това, което правят най-добре: дишате дълго и упорито като сърцето ви, зашеметяващо удари на всяка крачка. В знак на внимание, ще се предлагат един последен спойлер преди изпълнителния продуцент Джули Плек ще ви каже как края на сезона успешно постигна безброй OMG моменти, и какво ще стане в Сезон 3.

Извинете ме, докато аз си вдигам челюста от пода …. Добре, нека да започнем с най-голямата изненада на вечерта: връщането на Вики (Кейла Елелл) и Анна (Майлис Джол). Как и кога, се осъщистви този обрат?

-Това е нещо, което ние имахме в работата си от много, много дълго време – всъщност, почти обратно към началото на този сезон – и това е дело на две неща: Кейла бе част от семейството на Дневниците в началото и ние я махнахме по ужасен начин, и Майлис направи такова въздействие миналата година като Анна.Нейната смърт беше заради героя на Джереми, но със сигурност не беше спусък който бяхме щастливи да дръпнем. Така че, когато ние започнахме да мислим за това как можем да върнем момичетата, които обичаме, и как можем да дадем на публиката дара да ги види отново, и започнаха да ни се въртят много идеи и „кацнахме“ на тази доста по-рано. Ние сме много радостни за това.
 

Може ли да говорим изобщо за това какво означава това за Джеръми (Стивън Р. Маккуин) и неговите бивши, продължаващи напред?
– Не мога да кажа много за това къде се случва, но е родено от идеята, че Бони (Кат Греъм) отиде против законите на природата, когато тя върна Джеръми обратно към живота. Както ние научихме много през този сезон, вещици, като служители на природата, има какво да кажем, когато злоупотребяват с мъгиите си.Решихме, че в тази сцена ще има последствия.И ние тепърва започваме да виждаме последствията от това…

Ще има ли пряко въздействие в/у Бони и Джереми, дори и само, защото и двете лица които видя в края на епизода са били жени, които някога е обичал?
– Това със сигурност ще има огромно въздействие върху Бони и Джереми, ако Вики и Анна си наоколо – дали те са в главата му или го преследват, или каквото и да си окаже. Говорим за неловкост в една връзка!

Можем ли да кажем, че този обрат ще тласне Джеръми в соло история в следващия сезон?
–  Никога не може да се каже нещо, докато не е написано, но разочарованието на Джеръми винаги е било, че той не е свръхестествен, и винаги са го карали да се ди в ъгъла, докато свършат мръсната работа. сега изведнъж, той има свръхестествено преживяване, което ще го постави в центъра на всичко… както и да се развие. Сезонът беше за преминаването на Джеръми от момче в мъж – и сега той е мъж с проблем. (Смее се)
 

Моментът между Аларик и Джеръми беше много сладък. Може би подготвяте Рик да стане новата родителска фигура за децата Гилбърт?
– Дадохме обещание на Мат Дейвис, че ще дадем на Аларик един ритник отзад и ще използваме наистина по-добре този герой. Искахме да му дадем по-добър изглед за живота и това е само едно от многото неща, които се надяваме да направи. Мат е страхотен актьор и е много ценна част от шоуто. И най-накрая да можем да поставим Аларик в средата, по начин, по който ние наистина можем да направим някои много емоционални и свръхестествени неща с него, е много вълнуващо.

Лошият Стефан най-накрая се появи и това беше другият забележителен момент. Беше ли вълнуващо да отведете този герой на ново място?
– Когато говорехме за сериала като цяло, винаги сме знаели, че ще има период, в който Стефан ще трябва да пропътува през тъмната си страна. В началото на сезона решихме, ч ще поеме този път в края на сезона, така че, всичко, което направихме с него, беше опит да поставим основите за промяната в пътуването му. Ние см повече от развълнувани за възможностите. За Стефан, това никога не е като черно и бяло, като ‘Добър Стефан’ и ‘Лош Стефан’, той е Стефан, който се бори с това нещо, което надделява в него толкова значително, че независимо от това, което прави, за да се измъкне от него, това нещо все още го контролира. И го контролира по такъв начин, по който никога не е контролирало Деймън. Гледайки Стефан борейки се с това, а може би и да получава подчинение от това, ни казва, че историята може да продължи още дълго време. Има много страхотни възможности тук.
 

Също така в списака на „уау“ от финала е и „сбогом“ между Деймън и Елена . Кога е подходящото време да се проучи тази връзка ? И какво означава че ще продължи напред ?
-Най-накрая Деймън се почувства приет и състраданието и чувствата които прояви са много . Той се нуждаеше от това и Елена трябваше да му го даде . Очевидно нея я е грижа за него в много от случаите и това ще е голяма борба за нея следващата ни година – всъщност и за тримата. Какво означава момента между тях ? Как ще се възтановят със Стефан ? И накъде водят тези връзки ?

След като разкри че 3-ти сезон ще е „Сезонът на Първородните“ мисля че е уместно да попитам : Джоузеф Морган и Даниел Гилийс ще присъстват ли ? И ще видим ли Илайджа над земята ?!
– Решенията относно степента на живота които не са били официално направени , но в сериала ще има ретроспекции през цялото време . И ако ще разследваме историята на Първородните , мога да гарантирам че даниел Гилийс ще бъде там в миналото . И когато го видим отново в бъдещето ще е забавно да започнем да говорим за следващия сезон .

И накрая : Клаус се проявява като чисто зло . Би ли искала да напишеш по-симпатични части за характера му следващата година ?
– Не искаме да го правим по-малко зъл .(смее се) Обичаме го като непоколебим злодей . Но ако започнем да научаваме за миналото и неговото семейство ще бъде много трудно да представим Клаус като по-състрадателен . Ще е интересно да надникнем в него . Но в никакъв случай няма да се размекне.

Source

Превод: Nasko, Cvety and Krisi

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в блога, ни посочвайте като източник!
Advertisements

3 thoughts on “Джули Плек отговаря на въпроси след финала

  1. Няма защо 🙂 За това сме тук, за да споделяме каквото научим 🙂

  2. Pingback: Джули Плек отговаря на въпроси след финала | Bulgarian Blog

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s