Даниел Гилийс: Елена е много повече от чудо за Илайджа

 

Какво мислиш за решението на Илайджа да предаде всички и да спаси Клаус?
– Местонахождението на неговото семейство е нещо, което преследва от векове, така че, това е едно от най-трудните решения, които е трябвало да направи някога. Мисля, че това беше една прекрасна кулминация на неговата история и наистина, наистина одобрявам действията му. Е, не е до това дали одобрявам или не, но аз наистина се наслаждавах да го играя, защото да видиш чувствителността на човек, който изглежда така непробиваем, беше вълнуващо.Да го видя в такова противоречие, беше един от моментите, които правят това шоу наистина специално. Харесва ми това, че ние не се държим така, както изискат хората от нас.
Като актьор също би трябвало да е хубаво за теб да знаеш, че сега има повече история за Илайджа, която трябва да се разкаже?
– Нямам чувството, че вратите на ‘Древните’ ще се затворят в скоро време – но никога не се знае в ‘Дневниците на вампира’. Ще бъде вълнуващо да видим на къде ще поемат от тук. Нямам представа за Клаус.
Значи мислиш, че той може би лъже?
– О, да. Мисля, че винаги има известна степен на предпазливост в него. Клаус преследвал Илайджа и семейството му в продължение на векове – няма нищо, заради което да му се довериш.
Илайджа и Елена изглежда че имат необичайна връзка – ще бъде ли прекратена сега след като той я предаде толкова лошо ?
Даниел : Е , Бог знае че има неща които тя му стори , но Илайджа продължи да помага на Елена въпреки че тя държи нож срещу него. Тези двамата имат интересна връзка . Елена и Илайджа и двамата са много , много човечни – хиляди години се борят с него , с това дълбоко чувство на състрадание , въпреки че е убиец . Мисля че има нещо дълбоко и наивно в нея , но и изключително  мъдро за годините и . Това е една от причинете те да имат нещо общо заедно.

Смяташ ли, че е възможно да има нещо повече в техните взаимоотношения?
– Няма съмнение, че той е запленен от Елена, но не чак да има нужда да бъде с това момиче – просто мисля, че е очарован от нея. Мисля си, че ако той не оцелее на финала или напусне Мистик Фосл, не мисля, че той ще може да стои настрана, защото тя е повече от чудо за него. Има нещо в нея, което го има и в него – нямам в предвид нещо романтично, но има духовни качества, които те споделят и ще бъде много трудно за него да не се връща там.

Звучи така, сякаш братята Салваторе може би ще имат нов конкурент вампир на вниманието на Елена през следващата година?
– Не мисля, че той се нуждае от нея колкото Салваторе – просто си мисля, че той може да я наблюдава вечно. Той почти гледа на нея като на цвете или като на красиво разпростиране на водата. Това по-скоро е нещо по-Джули Плек и Кевин Уилямсън – те са единствените който знаят дали има нещо романтично между Елена и Илайджа , но мисля че той се радва какъв става покрай нея , въпреки опасностите, които му носи.
Превод: Cvety and Krisi
*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в блога, ни посочвайте като източник!
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s