Бони срещу Грета в утрешния епизод на Дневниците

Бони най-накрая открива достоен противник в дясната ръка на Клаус – Грета.

Вече знаете, че епизодът на 5-ти май ще бъде умопобъркващ. „Просто почти ще има изненада след изненада през цялото време.“ – каза Лиса Тъкър пред HollywoodLife.com. И ние най-накрая ще видим отдавна изгубената сестра на Лука, да показва силата си, за която сме слушали толкова много.

Изпълнителният продуцент Джули Плек наскоро заяви в интервю, че Кат Греъм ще бъде „в стихията си, лоша стихия“ в епизода утре вечер, от което изниква само едно неща в съзнанието ми: вещица-срещу-вещица Разбиване! Лиса признава: „Ние имаме сблъскване… И е доста силно.“ 


И като се има в предвид това, което Лиса сподели пред HollywoodLife.com преди време („Грета не е някоя, с която би искал да се забъркаш.“ и т.н.) можете да залагате на Бони за справедлива битка.От  HollywoodLife.com също не успяха да устоят да попитат Лиса какво е да работиш с феноменалния Джоузеф Морган – и както можеше да се очаква, тя отговори, че той не е толкова ужасяващ, както неговия герой ‘Древен’ вампир.

„Той е най-сладкият човек на земята, но той играе такъв идиот.“ – казва Лиса. „Джоузеф е фантастичен. И акцента му е фантастичен. Той е толкова съсредоточен, и можете да видите, че дори, когато камерите са надолу, той все още е в ролята на героя си. Страхотно е да се види колко специален е той, тъй като Клаус е толкова важна част от края на сезона.“

Превод: Cvety
* Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в блога, ни посочвайте като източник!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s