Шест причини, заради които не трябва да пропускаме епизода тази седмица

С предстоящите три епизода и настъпващото пълнолуние, Дневниците на вампира се подготвя за приключването на втори сезон. Епизодът този четвъртък – озаглавен „The Last Day“ – е предшественик на дългоочаквания ритуал, който може да създаде нова раса хибриди вампири-върколаци, ако Клаус се сдобие с нужните му принадлежности. И той няма да се спре пред нищо, за да го направи!

Вижте шестте причини, заради които, не трябва да пропускате епизода тази седмица.

6. Пръстенът на Гилбърт не може да спаси Елена: Тъй като двойничката е свръхестествено същество, пръстенът на Гилбърт, който спаси Джеръми, когато Деймън прекърши врата му, няма да действа при Елена. Въпреки, че Илайджа може би е способен да предпази живота на Елена, Деймън не му се довери и реши да вземе нещата в свои ръце.

5. Клаус трябва да се сдобие с принадлежностите, които са му нужни за жертвения ритуал: За ритуала, както сме чували и преди, са нужни вещица, вампир, двойник и върколак. Колко удобно, ритуалът съвпада със завръщането на Тайлър в Мистик Фолс. Дори и да си мислите, че знаете кой ще заеме всяка една от жертвените позиции, не сте прави – грешите.

4. Има събиране на двойки в изобилие: Истинският Аларик се завръща! И макар Джена да откачи от новината, че вампирите са реални, тяхното събиране ще е сладко. Тайлър и Каролайн… не чак толкова, особено след като бяха поставени в компрометираща позиция.

3. Мат е под натиск: Да действаш така, сякаш не знаеш, че приятелката ти е вампир, е един труден подвиг. И Мат започва да се разпада, когато си задава въпроса дали все още има нещо човешко в Каролайн и дали ще може да я обича, въпреки, че е мъртва.

2. Елена ще се сблъска със смъртността си: Под натиска на ритуала, идващ със следващото пълнолуние, Стефан решава да покаже на Елена, колко много ще му липсва, ако тя умре. 

1. Два момента ще променят сериала завинаги: Понякога продуцентите преувеличават, когато споменават, че нещо ще „промени играта“. В този случай, има един момент, в който ще се питаме, ‘как ще продължи този сериал?’ и друг, който ще разбие сърцата ни.

Source

Превод: Cvety

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в сайта, ни посочвайте като източник!


Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s