Кат Греъм и Стивън Р. МакКуин за героите си

На вчерашния панел „въпроси и отговори”, последвал снимките на тазвечершния епизод „Последният ден” , Кат Греъм говори за нейната роля на Бони,а Стивън МакКуин малко за настоящото затруднено положение на Джеръми.

Греъм отбеляза,че според нея Джули Плек и Кевин Уилямсън са създали сезон 2ри „ толкова красиво” и особено,че „са написали историята на Бони така невероятно” .

„Те ѝ дадоха перспектива за всичко – тя показа своята слабост и силата си, и аз съм наистина щастлива за начина, по който нещата се получиха „ казва Кат. „ Ще видим повече за семейството ѝ през този сезон и връзка също .. всичко което съм мечтала за Бони се случи този сезон. Така че се вълнувам просто да продължим напред и да видим какво следва. Дори само гледайки го, като член от публика просто , независимо дали съм в епизода, или не, има толкова много невероятни моменти за всички герои, което ме кара да се чувствам напълно в безопастност с тях.”

Джули Плек сподели,че някои от най-добрите моменти за Бони тепърва предстоят. „Имайки снимка от епизод 21, който е следващият, мога да кажа, че г-ца Кат Греъм е в стихията си през този епизод. Лоша стихия. Страхотно е!” шеговито споделя тя.

 „Добре е да имаме жена за сценарист, макар че силната жена ,която в част от отбора, води всичко към бъдещето,което е целеустремено напред . Различно е”, добавя Кат.

Актрисата беше напълно наясно за реакцията на феновете, когато е изглеждали,че Бони изживява последните си моменти в епизода „ Последния танц”. „ Обичам феновете си. Те сами се наричат Fanerinas . Сладки са, млади, но и ожесточени”, казва Кат. „ Всички плачеха по време на рекламите и Бони стана тренд в Туйтър” , казва тя , преди Стивън МакКуин да разтърси глава, да се ухили и да въздъхне „Туйтър”. „ Не знам какво означава тренд „ признава той, все още незапознат с феномена Туйтър.

Що се отнася до героя на МакКуин – Джеръми, пътят за него беше труден към края, приятелката му почти не умря, сестра му може да умре, и семейната драма е навсякъде около него. „Той е прецакан.“ – смее се МакКуин. „Той знае, той е наясно със всичко около себе си и се опитва да направи всичко възможно, за да ги защити, но е на различно ниво по издръжливост и просто няма много неща, които може да направи, но той постоянно ще продължава да се опитва да защити всички, които обича.

Source  

Превод: Tsvety and Cvety

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в сайта, ни посочвайте като източник!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s