Джули Плек за любимеца на феновете Илайджа

Този следобед, The CW бе домакин на предварителното прожектиране на епизода този четвъртък, подходящо озаглавен „The Last Day“. След това имаше панел с въпроси към изпълнителният продуцент Джули Плек, Стивън Р. МакКуин, Кат Греъм, Майкъл Тревино, Даниел Гилийс и Джоузеф Морган.

Ще поговорим за новия герой, който бързо се превърна в любимец за феновете – героят на Даниел Гилийс – Илайджа.

„Даниел е толкова невероятен.“ – казва Плек, карайки Даниел да се изчервява. „Мисля, че казах на някого, че героят на Илайджа, трябваше да преодолее празнината между въвеждането на Клаус в сценария, след което в края на сезона, да е действителната поява на Клаус, а той просто да ни преведе от точка А до точка Б. Ние не разполагахме с напълно разработена митология, за това как се убива Древен, когато въведохме Илайджа за първи път. И тогава Даниел минава през онази врата, в голямата стара, може би обитавана от духове, къща, и онзи костюм, и неговият акцент, и всичко за него е толкова страхотно, ние бяхме като „Добре. Не можем да го направим лесен за убиване, защото не искаме нашите герои да изглеждат глупаво, за да не са способни да се отърват от него, така че, ние просто го направихме по-трудно. Древните са безсмъртни. “ И честно, това е, заради Даниел и работата, която свърши.“

Плек спомена, че трети сезон ще бъде „Годината на Древните“, но тя все още не знае – или поне не казва – дали ще се срещаме с Клаус и Илайджа през цялата следваща година. „Това е решение, което ще вземем, когато в действителност прекъснем историята за трети сезон.“ – казва тя.

Source

Превод: Cvety

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в сайта, ни посочвайте като източник!


Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s