Интервю с Даун Оливиери: Ще ревнува ли Елена от връзката на Анди с Деймън

Елена Гилбърт е много неща: осиновена дъщеря, нещастна двойничка и притежателка на сериозно гадже кръвопиец. Но тя също би могла да бъде и ревнива, под прикритие? Разбира се, тя има сериозна връзка със Стефан, но това непременно не означава, че иска да види Деймън – мъж, с когото има значителна химия – във вана с балончета с друга жена.

До сега, приятелката на Деймън, местната телевизионна репортерка Анди Стар, изглежда не притеснява Елена, но дали това ще продължи да бъде така? (Сигурна съм ,че Делена феновете се надяват, че отговора е НЕ!) От MTV’s Hollywood Crush се срещнаха с актрисата Даун Оливиери, за да получат малко информация.

„Мисля, че трудно за момичетата, да не ревнуват от други момичета, независимо дали са истински или не.“ – отговаря Даун, на въпроса дали Елена ще ревнува от връзката на нейната героиня с Деймън. „Ако има някакъв конфликт, това ще е просто нещо естествено. Това е нещо инстинктивно при жените. Ние не ви искаме близо до нашите мъже, ако се случва нещо. Трябва да стоите настрана!“ 

Тогава, какво означава това за Елена? Как това ще се разиграе на екрана? По този въпрос, Даун не е толкова сигурна.

„Не знам колко от това, което искате да видите, ще бъде показано до края.“ – обясни тя. „Те ще се сближат много до края на сезона. Просто въведоха нов герой – Клаус – в бъркотията. Така че, трябва да помните, че историята трябва да бъде подхранвана.“

В крайна сметка?

„Не мога да кажа повече…“ – каза тя с усмивка.

Смятате ли, че Елена ще започне да ревнува от връзката на Анди с Деймън? Или Стефан е достатъчен за нея? Споделете в коментарите.

Линк към видеото Тук

Source

Превод: Cvety

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в сайта, ни посочвайте като източник!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s