Деймън заслужава ли доверието на Елена?

Не можем да спрем да мислим за Дневниците на вампира. След епизода от миналата седмица, когато най-накрая научихме тайната за проклятието върху Клаус, ние сме вманиачени да теоретизираме (и да провеждаме бдения със свещи, с надеждата, че той няма да избие нашите герои).

На първо място, ние не разбрахме разочарованието на Деймън в края на епизода, когато Елена се върна в къщата на Салваторе, заедно с Илайджа, когото бе поканила. Деймън беше толкова разстроен, че си го изкара на приятелката си.

Въпреки, че може би сме уморени от неговите емоционални кризи, можем да разберем от къде идва тази. На Деймън му бяха необходими два сезона, за да спечели капчица от доверието на Елена, а дори и сега, тя почти не му позволява да го види. И сега тя се довери на Ийлайджа толкова бързо?

В този клип от предстоящия епизод този четвъртък „The LastDay“, Стефан и Деймън оспорват решението на Елена. (Поне не се бият този път.)

Стефан, без собствен план, е избрал да подкрепи Елена – и тъй като става на въпрос, че нейният живот е в опасност, може би е прав. Деймън обаче е толкова ужасен от мисълта да я загуби, че прибягва до по-отчаяни методи за спасяването на живота й. Също така, прибягва и към алкохола. Много алкохол.

Какво мислите? Трябва ли Елена да се довери на Илайджа или да се съгласи с плана на Деймън? Изгледайте клипа и гласувайте в нашата анкета.


Source

Превод: Cvety and Krisi

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в сайта, ни посочвайте като източник!



Вашият коментар