СЛУХОВЕ за края на 2-ри сезон!

Втори сезон на Дневниците на вампира е към своя край. Спойлери и интригуващи слухове се носят за хита на CW Дневниците на вампира. Имайте предвид че това са само слухове и никой не ги е потвърдил.

По време на жертвоприношението Деймън ще получи ухапване от върколак и това, което трябва да е нежен момент между Елена и Стефан, ще се окаже еднo горчиво сбогуване. Стефан отива да търси лек за умиращия си брат в 3-ти сезон. По време на филмовата вечер на площада – нощта на „Отнесени от вихъра“, деменцията на Деймън го подтиква да обърка спомените, които е преживял с Катрин през 1864 година, с настоящите му чувства към Елена. Дългоочакваният Делена момент се случва точно когато Рет обхваща Скарлет („Отнесени от вихъра“) за тяхната епична целувка, тогава Деймън целува страстно нашата героиня. Този път Елена не го отхвърля и отвръща на целувката му, докато той не рухва на земята. Елена пада с Деймън, на колене до него, объркана и несигурна.

Е, лично ние смятаме, че е повече от приемлив и невероятно страхотен обрат в края на 2-ри сезон.

Какво мислите вие? Отговорете в коментарите.

Source

Превод: Cvety and Krisi

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в сайта, ни посочвайте като източник!

2 thoughts on “СЛУХОВЕ за края на 2-ри сезон!

  1. Всичко ми звучи невероятно вълнуващо,като изключим онази част,в която Деймън ще бъде ухапан и се налага да се търси лек за него,но определено вече нямам търпение за дългоочакваният от всички нас Делена момент!!! ^^

  2. Pingback: СЛУХОВЕ за края на 2-ри сезон! | Bulgarian Blog

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s