Дали резюмето от финалния епизод не ни подсказва кой ще умре ?

Остават още 3 епизода от Дневниците на вампира за този сезон . Предполага се че ще има 3 смъртни случая . Съвпадение ? Не мислим така .

Блгадоарим на Дневниците за резюмето от последния епизод „Докато лежах умирайки “ мислим че ще има знаци които ще се опитаме да открием .

Но на първо място ако не знаете нищо за финала нека ти подскажем – „Отнесени от вихара “ нощ на площада на града , което звъчи добре , но не е изненада че завършва с пълен хаос.

Ето защо : Деймън се намира в противоречие със себе си , борейки се със спомените от миналото за Катрин които се смесват със сегашната драма с Елена . На Стефан също не му е лесно. Според резюмето той “ плаща огромна цена “ в опит да осуети една трагедия . О не ! И тогава шериф Форбс която „прави смъртоносна грешка“ докато се опитва да опази всички .

Мразим да го казваме , но „смъртоносна “ грешка звучи сякаш майката на Каролайн може да е от тези които ще умрат . А колкото до номер 2 ? Това е спекулация , но в листа с актьори липсва още някой близък на Каролайн – познатият ни Мат Донован . Какво ще се случи ? Дали Първородните ще тръгнат след всички любими хора ?

Превод: Krisi

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в сайта, ни посочвайте като източник!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s