Снимки зад кулисите на 19-ти епизод „Klaus“

Епизодът тази вечер, озаглавен „Klaus“, обещава да даде началото на кървавочервено море на промяната,когато Джоузеф Морган направи своя дебют като вампира Клаус в ретроспекция от 1491 година.

Също така, ще можем отново да видим Катрин, преди превръщането й във вампир. Епизодът е смятан за един от най-важните до момента.

Кандис Акола сподели пред PopWrap: „Мисля, че най-важното за тези епизоди е, че зрителите ще получат урок по история. Ще получат толкова много отговори на въпроси и всички те изграждат тази жертва на финала, която в крайна сметка наближава. И когато се случи, ще сте подготвени за това – имате цялата тази информация, която е на заден план, цялата история на всички тези нови герои, които се задават. Това ще е безценно. Обърнете внимание.“

В същото време изпълнителният продуцент на Дневниците пусна предупреждение към феновете: „Казах го миналата седмица, но тази седмица го мисля наистина. Важни разкрития в епизода „Klaus“ утре. Стойте далеч от интернет, ако не искате да бъдат съсипани.“


Source

Превод: Cvety

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в сайта, ни посочвайте като източник!


Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s