СПОЙЛЕРИ за финала на 2-ри сезон: „Когато 3-ти сезон започне, много неща ще се променят с нашите герои и с живота им.“

Миналогодишния финал на Дневниците на вампира е признан за един от най добрите за 2010 г.  На наградите на EW сериалът беше номиниран в много от категориите от които  'Най-добра целувка' , 'Най-добър момент' и 'Най-страшен момент'. Както очакваме на 12 май във финала на 2 сезон, нещата ще станат напечени. Какво предстои? Ето какво можем да ви кажем.

Епизодът, който ще бъде излъчен на 28-ми април, се нарича „The Last Day“, тъй като в него ще видим часовете преди пълнолунието, което означава, че може би това е последният ден на Елена. Напрежението между братята Салваторе ескалира, понеже имат различни идеи за това, как да предпазят Елена от предстоящото ритуално жертвоприношение. Върколака Тайлър се завръща в Мистик Фолс, след като получава смущаващо телефонно обаждане.

В епизода, който бъде излъчен на 5-ти май, ще видим как денят преминава в нощ, и с изключение на самия край, ще видим изцяло пълнолунието. „Загубата на живот е значителна и много, много, много трагична.“ – каза Джули Плек. Последиците от нея ще са много болезнени за много от героите. Епизодът се казва „The Sun Also Rises“ и наистина това искаме да кажем, че нашите герои, в края на тази много, много дълга нощ, когато дойде сутринта, те трябва да намерят някакъв проблясък на надежда, защото това, през което преминават е наистина ужасно за тях.

Може би очаквате сезона да приключи тук, но Джули Плек каза: „Имаше нещо, което искахме да направим, защото чувствахме, че е много важен елемент от историята на целия сезон. Знаехме, че това е начина, по който искаме да приключи сезона. Жертвения ритуал ни води към края, но все още остава история, която не е разказана. Ако жертвата е митологичната развръзка, то финалът е емоционалната развръзка. Епизодът „As I Lay Dying“ е в центъра на едно друго събитие – нощта на „Отнесени от вихъра“ на градския площад.  „Деймън, който отчаяно търси прошка от Елена, ще преживее моменти от миналото, грешки, които е допуснал с Катрин през 1864 година.“ – разкрива Джули Плек. „Както е известно всички събития в Мистик Фолс са провал. Ще се случат доста неща на финала.“ – добавя тя, „И голяма част зависят от неща, които все още не сме видели. Това, което правим е да казваме на аудиторията, че когато 3-ти сезон започне, много неща ще се променят с нашите герои и с живота им. Развълнувани сме защото шоуто е направено така, че да може да избираме в коя посока да се насочат нещата и никога няма да се отегчим или уморим. Ще продължим да разказваме истории. „

Source

Превод: Cvety and Krisi

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в сайта, ни посочвайте като източник!

Advertisements

2 thoughts on “СПОЙЛЕРИ за финала на 2-ри сезон: „Когато 3-ти сезон започне, много неща ще се променят с нашите герои и с живота им.“

  1. nqkoi mojeli da mi kaje koga izliza 3ti sezon molq vi napravo 6te poludeq mnogo gadno svar6i 3ti sezon

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s