Задават се войни в Дневниците: Стефан срещу Деймън, Илайджа срещу Клаус…

До сега видяхме много обрати в Дневниците на вампира. Най-шокиращо до този момент, разбира се, беше завръщането на Катрин в края на първи сезон.

Въпреки това, в “Know Thy Enemy” и “The Last Dance”, зрителите станаха свидетели на наистина шокиращи събития. 

1. Майката на Елена – Изобел, се самоуби и пожертва Катрин за да спаси временно Елена.

2. Клаус си присвои тялото на Аларик.

3. Мат и шериф Форбс обединиха силите си, за  да създадат мини анти-вампири отбор.

4. Бони фалшифицира смъртта си.

5. Елена се обърна за помощ към Илайджа.

Във финала на 2-ри сезон, се очакват много по-бурни времена в Мистик Фолс.

Като за начало, изглежда, че Джена ще научи истината за вампирите. Клаус все още контролира тялото на Аларик. Вероятно няма да я нарани, но тя ще разбере истината. (Разгледайте снимките от 19-ти епизод Клаус – тук – които показват плачещата леля Джена и Елена, която я утешава.)

Стефан и Деймън са партньори през целия втори сезон. Но трябва да признаем, че ‘Стефан срещу Деймън’ беше едно от най-привлекателните неща през първи сезон. Сега, изглежда, че продуцентите Джули Плек и Кевин Уилямсън, ще ни върнат обратно към войната. Деймън каза на Стефан, че се притеснява прекалено много за страничните щети, докато той (Деймън) каза на Елена, че по-скоро ще остави Бони да умре, отколкото да загуби Елена. 

Ако тялото на Аларик бъде освободено от Клаус, това означава че Аларик и Джена ще могат отново да бъдат заедно. Това ще бъде по-щастлив край, но не и непременно най-шокиращия. Мисля, че ще са щастливи, само ако Аларик се пожертва, за да спаси Джена. 
Дали финала ще се свежда до нещо като Клаус срещу Илайджа ? Това звучи като много лесен изход. Трябва да има и щети. Не забравяйте и че Майкъл Тревино ще се върне като Тайлър. Ще видим и какви последици ще има от предателството на Мат и шериф Форбс. Но това, че Мат заблуди Каролайн, не означава, че ще заблуди Тайлър. Ако истината се разкрие, Лиз и Мат може да свършат мъртви по средата на война с малкото хора в Мистик Фолс. Ако Мат си отиде, тогава ще можем да видим Каролайн и Тайлър заедно в 3-ти сезон.

Според вас кой ще умре във финала на 2-ри сезон? Или смятате, че всички ще останат невредими? Имам чувството, ще шериф Лиз Форбс е на път да ни напусне. 

О, да, те винаги могат да убият и Катрин. В края на краищата, тя е злодей,  също като Илайджа и Клаус. Въпреки това, имаше мимолетен момент на тъга от страна на Деймън, когато научи, че е отвлечена от Клаус.

3-ти сезон на Дневниците на вампира е най-категорично гарантиран. Но ако сериала продължава, тези герои ще трябва да преминат през онези промени, гимназия – колеж, които винаги развалят всичко. Не ни се иска да виждаме мелодраматичното скъсване на Бони и Джеръми, понеже той е все още в гимназията…


Source

Превод: Cvety and Krisi

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в сайта, ни посочвайте като източник!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s