Нина Добрев: „Деймън се бори с тъмната си страна“

Нина Добрев разкри, че Деймън винаги се е опитвал да бъде добър човек.

Тя сподели пред Zap2it, че според нея, Деймън има проблем с това да бъде добър човек, защото той никога не получава някаква отплата в замяна на подобрения му начин на живот.

„Когато шоуто започна, Деймън беше маниакален убиец и основно беше като бомба със закъснител. Тогава той започна, до известна степен, да се поправя, заради Елена, той непрекъснато прави тези велики дела, но той наистина не беше възнаграден за това. В негова защита, защо да бъде добър, след като не получава нищо в замяна?

Добрев продължи: „Той никога не е бил възнаграждаван за добрите си дела, така че той се връща към егоистичното си състояние. “ – въздействането върху приятелката му Анди Стар.

Продуцентът на Дневниците на вампира Джули Плек наскоро разговаря с Entertainment Weekly за финалните епизоди на втория сезон и това, че Деймън въздейства на Анди и това ще го преследва в близкото бъдеще.

„Няма да и въздейства в продължение на много епизоди, но тогава е и момента, в който той ще иска да отвлече вниманието си от чувствата си към Елена и съблазънта на Анди започва да добива малко кисел вкус.“ – каза Плек.

Source

Превод: Cvety and Krisi

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в сайта, ни посочвайте като източник!


Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s