Клаус е облечен (като Аларик) и е готов за танци

Епизода от миналата седмица приключи наистина напрегнато: Аларик, кроткият учител по история и ловец на вампири, беше обладан от Клаус – най-старият и най-могъщ вампир в света. Феновете, които знаеха в продължение на седмици, че Джоузеф Морган ще направи своя дебют като Клаус на 21-ви април, бяха шокирани. Тази седмица, учениците от Мистик Фолс, които не си взеха поука от катастрофалните миналогодишни танци от 50-те (в първи сезон), организират събитие с танци от 60-те. Придружител: Клаус, в тялото на Аларик. Изпълнителният продуцент Джули Плек даде предварително изявление за това какво би могло да се случи и предлага няколко съвета за първия път, в който ще видим Клаус.

Извънучилищните занимания на учениците от Mystic High’s school могат да бъдат опасни…

– За съжаление, всеки вид танци или посещения в малък град могат да не минат особено добре. И този танц не е изключение. Заради завръщането на Изобел, сега Елена знае, че Клаус е някъде навън и знае за нея. Както всички видяха, нашият герой Аларик е обладан от Клаус и точно на училищните танци, на които всички ще присъстват, си мислят, че това е тяхната възможност да изкарат Клаус от играта, въпреки че нямат никаква представа как изглежда той.

Как стигнахте до идеята с този обрат, да въведете Клаус чрез Аларик , няколко седмици преди дебюта на Джоузеф Морган?

– Винаги сме знаели, че искаме да направим нещо, с което малко да объркаме публиката, да играем срещу техните прогнозирания и очаквания. Тази чудесна идея е на Кевин Уилямсън. Той е много добър в представянето на такива моменти. Наистина искахме да намерим добра, сочна роля за Мат Дейвис, в която с удоволствие да се впусне. Той беше много усърден през повечето време от сезона. Той е толкова добър, искахме и той да се позабавлява както всички други го правят. Също така мислехме, че ще бъде доста хитро от страна на Клаус, да проникне при нашите герои, чрез тялото на някого, на когото имат доверие. Той може да разучи какво се случва наоколо и точно това и ще направи.

Какви ще са последствията за Мат и майката на Каролайн, шериф Форбс, след като разбраха, че Каролайн е вампир?

– В емоционален аспект, Мат ще трябва да открие себе си, борейки се с това, дали трябва да приеме изцяло това, което шериф Форбс му казва за вампирите – че нямат човечност, или дали е възможно Каролайн все още да е онова момиче, което е влюбено в него. Той може да зададе някои объркващи въпроса на шерифа. Това ще я накара да се замисли дали да гледа на дъщеря си като на чудовище или като на чевешко същество.

Кога ще се върне Тайлър. Къде мисли, че е в момента, неговата майка?

– Майка му мисли, че в момента е на някакъв вид духовно пътуване. Той ще се върне за пълнолунието, което е в последната двойка епизоди за сезона – последният ден. Всичко това се случва в 24-часов период, в който е денят и нощта на пълнолунието.

Всеки фен на Дневниците си има любима двойка. какво можеш да ни кажеш за двойките в Мистик Фолс?

– Всички двойки за на път да осъзнаят, че на хоризонта се задават трудни моменти за техните взаимоотношения, по различни причини. Изборите ще бъдат направени. Нещата ще се променят.

Кога зрителите ще видят за първи път Джоузеф Морган в ролята на Клаус?

– Първата сцена с Джоузеф Морган всъщност е ретроспекция, в 19-ти епизод. Ще се върнем назад и ще продължим напред. Чухме историите за Клаус, но сега ще видим в действителност, как среща и убеждава Катерина,с намерението си да я използва за ритуално жертвоприношение.

Бяхте ли изненадани да видите колко много желаещи за ролята на Клаус имаше на кастинга ?

– Бях и не бях. Мисля че всички наши фенове и критици имат право да зная, че когато започнахме да мислим за този герой и в същото време да се стараем да не го издадем, ни трябваше време да го обмислим. Мисля че хората се забавляваха докато се опитваха да разгадаят кой ще е той. Как изглежда. О боже, той е в Twitter.


Source

Превод: Cvety and Krisi

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в сайта, ни посочвайте като източник!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s