Кат Греъм: „Ако някога Бони бъде повалена, то ще е в битка“

Бони ще направи ли саможертва, за да спаси Елена?

Изглежда, че това е плана й за епизода озаглавен „The Last Dance“. „Бони е поела по пътя си към това, как да се справи с Клаус. Тя ще направи това, което трябва да направи, за да защити Елена.“ – казва Кат Греъм. Това не е добър знак, след като скоро научихме, че макар и Бони да е в състояние да използва достатъчно сила, взета от мъртвите вещици, за да победи Клаус, има вероятност това да я убие.

Бони няма време за друга стратегия, когато заплаха #1 е точно пред тях. Епизодът с училищните танци от 60-те, бързо преминава в състезание за унищожаването на Клаус, за когото научават, че използва тялото на Аларик. „Тя постоянно е в средата на всичко.“ – казва Кат Греъм за Бони, позовавайки се на заплетената ситуация, която настъпва между Джеръми и Деймън.

Както показва промото за епизода, Бони е решена да се изправи срещу Клаус и да докаже, че нейните сили не са шега. И все пак, Греъм каза, че Бони не е имунизирана срещу типичната тинейджърска несигурност. „Бони е изпълнена със страх. тя все още е само на 17 години и е уплашена, но е в състояние да продължи и да се изправи срещу страховете си. Това е в главата й: Тя може и да е изплашена, но може да продължи напред и да направи това, което трябва да направи.“

Но ще направи ли тя най-голямата саможертва? „В епизода ще се случат много промени и много от тях ще засягат Бони.“ – казва Греъм. „Мисля, че ако някога Бони бъде повалена, то ще е в битка.“

Source

Превод: Cvety

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в сайта, ни посочвайте като източник!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s