СПОЙЛЕРИ за 18-ти епизод „The Last Dance“

Въпрос: Каква е целта на Клаус, използвайки Аларик?

– Първият отговор е, че той го използва за разузнавателна мисия, предназначена да разбере положението   на Мистик Фолс, преди истинският Клаус да се появи. Въпреки това, той има и допълнителна полза, която е по-удобна за него, като се има в предвид прехвърлянето на собствеността на имението на Салваторе. Аларик не се нуждае от покана за да влезе в някоя къща, дори когато е обладан от вампир.

Въпрос: Колко знае шериф Форбс?

– Всичко. Това, което Мат й разказа, след като Каролайн му каза на него, се оказа истина. Разбира се, шериф Форбс знае, че дъщеря й е вампир, но също така знае, че и братята Салваторе са вампири, че Гилбърт работят с тях и че Тайлър е върколак. Това е много информация, но съм малко притеснен какво ще се случи, когато шерифа най-накрая реши какво ще прави с нея. Има и друг въпрос – колко дълго Мат ще може да продължи да се среща с Каролайн и да се държи така, сякаш нищо не се е случило, когато тайно знае, че тя е вампир.

Въпрос: Деймън може ли да танцува?

– О, да! Деймън може да танцува. Любимият ни лош вампир танцува много добре на танците от 60-те, с почти всяко момиче от града. Съжалявам, момчета от Мистик Фолс, но нито един от вас няма шанс с жените, докато Деймън е наоколо.

Въпрос: Колко страхотен е Мат Дейвис като АларКалус?

– Много, много, много страхотен. Началната сцена е по-забавна от всичко, което Мат Дейвис е направил в цялото шоу като Аларик (може би с изключение на сцената с Chunky Monkey), и оценката на Клаус, за човека, чието тяло използва, предвижда още по-чудесни реплики. Мат Дейвис  е добър в това да бъде добър, но той е дори по-добър, в това да е лош. И това ни е достатъчно, за да желаем Джоузеф Морган никога да не се появи, за да може Мат Дейвис да продължи да е в ролята на Клаус.

Source

Превод: Cvety

*Уважавайте труда на преводачите! Ако искате да използвате част или цяла публикация публикувана в сайта, ни посочвайте като източник!


Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s